Scanhealing anders dan traditionele geneeskunde

Voel je gevangen in de vicieuze cirkel van medicijnen en bijwerkingen? En voel je dat er meer moet zijn dan alleen de traditionele geneeskunde? Je bent niet de enige. Velen van ons zijn op zoek naar natuurlijke, holistische manieren om gezondheidsproblemen aan te pakken zonder afhankelijk te zijn van een eindeloze stroom medicijnen.

Waarom kiezen voor een natuurlijke aanpak?

Maar terwijl onze lichamen en geesten schreeuwen om verlichting, vinden we het vaak moeilijk om te weten waar te beginnen. De moderne wereld kan overweldigend zijn, vol lawaai en afleiding. We verlangen naar diepe, zinvolle verbindingen en echte oplossingen voor onze problemen. Daarom introduceren wij Scan Healing bij Praktijk Atalantabloem.

Het mysterie van DNA en onze gezondheid

Volgens vele voorspellingen, vermoedens en aanwijzingen zullen chronische ziekten snel uit ons leven verdwijnen. Op welke manier dan ook zullen wij evolueren naar een hoger frequentieniveau. Waar ziek zijn kortstondig zal zijn. Het is inmiddels bekend dat veranderingen plaatsvinden in ons DNA.

Scan Healing: de kosmische energie aanpak

Hiervoor zijn verschillende behandelvormen en technieken beschikbaar. De energie van de Scan Healing methode komt voort uit drie specifieke kosmische bronnen. Deze kosmische bronnen kunnen we visualiseren in de kleuren blauw, violet en wit. Scan Healing ondersteunt het lichaam indirect om zichzelf te herstellen.

Intuïtieve energiebewegingen

Eén onderdeel van Scan Healing is dat via scannende bewegingen de energie door het lichaam wordt geleid. De energieën worden naar de blokkades gevoerd, zodat deze getransformeerd worden.

De magie van steenlegging en DNA-activering

Een andere mogelijkheid is een steenlegging voor de activering en opbouw van ons DNA. Je bent dan meer ontvankelijk voor de frequenties van deze drie kosmische bronnen.

Wat kun je verwachten?

Scan Healing of welke vorm van healing dan ook wil niet zeggen dat het gegarandeerd is dat de klachten weggaan, maar zal altijd een ondersteunende bijdrage leveren aan het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Stap voor stap naar Balans en welzijn

  1. Maak de afspraak: Bel voor een afspraak en geef jezelf deze kosmische ervaring van 60 minuten cadeau.
  2. Ervaar de kracht: Onderdompelen in deze energie en voel de transformatie.
  3. Vernieuwd vertrek: Ga met hernieuwde energie weg, klaar om het leven met meer balans en vitaliteit tegemoet te treden.

Aarzel niet en maak vandaag nog een afspraak! Gun jezelf de kans op een leven vol vitaliteit, balans en welzijn voor slechts 95 euro.

[button: Neem contact op]

praktijk atalantabloem norg scanhealing