Ik ben bij Jeannine geweest voor een reading. Ik worstelde met een aantal levensvragen en daar wilde ik graag wat meer helderheid en inzicht in krijgen. Specifiek ging het om de vraag of ik nog wel op de goede plek zat op mijn werk. Of dat het wellicht tijd was om naar iets anders uit te kijken. En naar wat dan? Deze vragen waren urgenter geworden nu ik met een heftige ischias/hernia kamp.
Deze ischias was in de rust, tijdens mijn vakantie zo ondraaglijk geworden dat ik nu zware medicatie moet slikken. Werken gaat op het moment dus ook niet. Graag wilde ik via de reading ook te weten komen wat mijn lichaam, mijn ‘ischias-been’ mij nu precies wilde vertellen.
En daarbij speelt dat ik nog in de rouw ben vanwege het verlies van mijn dierbare vader circa vijf maanden geleden. Ik was benieuwd of mijn vader ook door zou komen in de reading en hoe hij zijn overgaan heeft ervaren.
En … -happy me- mijn pa was er! Dat was zooo fijn en warm.

De reading bij Jeannine heb ik als heel fijn, puur en warm ervaren. Je voelt je direct bij binnenkomst in het knusse houten huisje al op je gemak. De sfeer die er hangt, juist ook door Jeannine zelf, is sereen, vreugde- en liefdevol. De reading wordt met oprechte betrokkenheid gegeven en je ervaart de volledige aandacht van Jeannine. Je voelt echt toewijding: hoe waardevol! De reading heeft me goed geholpen en antwoorden cq. inzichten gegeven waar ik weer mee verder kan. Genoeg stof, zeg maar, om te overdenken en te doorvoelen.
En met veel plezier ga ik binnenkort het houten huisje weer in om met Jeannine nader op onderzoek te gaan naar de dieperliggende lagen van mijn ‘levensverwondingen’. Een helende reis waar ik me op verheug.

Hannah

————-

Ik ben na een drukke fulltimebaan, een druk gezinsleven en vele activiteiten qua sport, familie en vrienden, niets was eigenlijk te gek, ben ik tot stilstand gekomen in de Coronatijd.

Ik had last van lichamelijke sensaties, waarin bij onderzoeken bij de huisarts, specialisten in het ziekenhuis géén lichamelijke oorzaak konden vinden. Ondanks dat ik niets lichamelijks markeerde bleef ik overtuigd dat er wel iets aan de hand moest zijn. Gelukkig bleek er niets lichamelijks aan de hand te zijn, dus moest ik het zoeken in mijzelf kreeg ik te horen van de bedrijfsarts.

In gesprek met meerdere coaches, psycholoog, Haptonoom, familieopstelling ben ik in aanraking gekomen met de indrukwekkende spirituele wereld. Dat er meer is tussen hemel en aarde dat was voor mij wel een heel duidelijk iets, maar kon er niet de vinger op leggen.

Vanuit meerdere kanten kwam naar voren dat mijn sensaties die in mijn lichaam plaatsvinden, een cadeautje is, want mijn lichaam wilde mij iets vertellen. Heel eerlijk voordat ik daar ook écht in geloofde dat er iets anders onder deze sensaties zat en het écht niet een lichamelijke oorzaak was, heb ik heel wat gesprekken moeten voeren.

Op deze reis ben ik bij praktijk Atalantabloem terechtgekomen, waarin Jeaninne een reading aan mij heeft gegeven. Met open mond en verbazing hoorde ik van Jeannine welke persoon bij haar op de stoel zat. Hoe kan dat nou? ze kent mij helemaal niet en ze vertelde in één stuk door, wie ik ben en waar ik mee geworsteld heb of nog worstel

Geïntrigeerd door deze geweldige reading zonder nonsens heeft deze lieve vrouw mij voor haar gewonnen. Dit smaakte naar meer en Jeaninne gaf aan mij hierin verder te kunnen helpen.

Ik heb meerdere sessies mogen volgen waaronder enkele regressie- en hypnosessies om het innerlijk kind op te zoeken en te healen, contact gehad met mijn overleden vader, waarin nog enkele issues geheeld moesten worden en heb inzicht gekregen in vorige levens.

Geweldige indrukwekkende ervaring waarin Jeannine mij liefdevol en rustig in heeft begeleid, Ik heb door de hulp van Jeannine steeds meer inzichten gekregen, waarom ik lichamelijke sensaties mag ervaren.

Uiteindelijk weet ze je gerust te stellen met geweldige gesprekken, voorbeelden hoe je verder jezelf kunt healen. Ze neemt echt alle tijd voor het consult en heb je nadien nog vragen, dan is een appje geen enkel probleem. Ik ben nog niet verlost van mijn sensaties, maar ze zijn aanzienlijk minder geworden en ik heb het inzicht gekregen waar het vandaan komt en hoe ik ermee om kan gaan.

Ik kan er nog veel meer over vertellen, wat het met mij gedaan heeft, maar ik zou zeggen…geef jezelf een reading cadeau….het is een geweldige mooie ervaring bij een liefdevol leuk mens.

Lieve Jeaninne, bedankt voor je hulp, advies en de steun waarin je mij verder op de rails hebt gezet…. een hele mooie en waardevolle ervaring, we houden contact en ik kom graag nog een keer weer bij je terug,

Uiteindelijk zijn we in staat om ons zelf te kunnen healen, maar het is wel fijn, als je daarbij liefdevol begeleid wordt.

Dank je wel engel, hrgt. Edwin

————–

Lieve Jeannine,

Ik heb een zware tijd achter de rug gehad. Voordat ik de reading van jou heb ervaren, voelde ik of ik mezelf kwijt was geraakt en ik zakte steeds verder weg. Jou reading heeft me heel veel herkenning en inzicht gegeven waardoor dat ik alles een plaats kon geven en dus ook meer rust ervaar. Door je warmte, vriendelijkheid en eerlijkheid voelde ik me op mijn gemak en kon ik me volledig openstellen. Jij hebt me enorm geholpen om sommige dingen los te laten en ik ervaar nu minder verwarring en ik heb ook meer contact met mezelf. Ik kom binnenkort weer een keer langs voor een consult. Bedankt voor alles!

Groetjes, Brenda

Ik heb Divo volop gereden vandaag… En je zult het niet geloven…. Geen kuchje gegeven, Je bent fantastisch. Dank je voor alles. Ik heb het gevoel dat we eindelijk “gewoon” verder kunnen. Niet meer zoeken en puzzelen. Hey gaat eigenlijk heel goed. Hij hoest soms nog een beetje. Maar ik ga dan gewoon lekker door en dat gaat goed. Divo had vandaag vleugels. Ik over de omheining gesprongen bij Kantos in de wei. Hij is echt aan het opbloeien! Heel leuk om te zien. Ik heb echt het idee dat hij alleen maar lol heeft en zich kostelijk vermaakt met mij, de merries en Kantos.

Inger

“Lieve Jeannine,

Nogmaals bedankt voor je behandeling, het lopen ging ineens veel gemakkelijker en ook had ik minder pijn, in mijn hoofd was het ook veel rustiger.

Lieve groet ….”

“Lieve Jeannine,

Ik wil je alsnog bedanken voor de sessie, die ik bij je gehad heb. Het heeft mijn gevoel naar mijn zus toe zoveel lichter gemaakt. Spookte regelmatig het beeld van niet aanwezig mogen zijn bij de begrafenis en alle akelige dingen die ze heeft gedaan, door mijn hoofd, nu kan ik daar anders tegen aan kijken.

Heel erg bedankt ….”

“Atalantabloem is een zeer sfeervolle warme praktijk waar je je welkom voelt! Bij Jeannine heb ik een reading ontvangen en aan de hand daarvan schrijft ze alles op wat ze over mij doorkrijgt. Dat doet ze heel zorgvuldig! Bij de sessie daarna heeft ze me veel meer inzicht gegeven in de dingen die in het verleden speelden en die nog steeds in het heden kunnen doorwerken. Jeannine leeft zich goed in en voelt de dingen haarscherp aan waar het om gaat. Ze neemt de tijd, is open en straalt rust uit. Ik kan haar van harte aanbevelen!
Dankjewel Jeannine!

————-

“Lieve Jeannine, Heel bedankt voor de fijne warme gesprekken, de regressies en de healingsessies. Het heeft mij nieuwe inzichten opgeleverd en me geholpen om van mijn benauwdheid af te komen. Ik zou het iedereen aanraden die door diepere inzichten het pad wil gaan van genezing en groei.”

————-

Mijn sessie bij Jeannine is al wat langer geleden. Wat de tijd eruit gedestilleerd heeft is; zuiver, betrokken, volle aandacht en lief. Zelf was “verbaasd “ over de informatie die Jeannine doorkreeg waaruit ook haar grondige voorbereiding op de sessie bleek. De sessie zelf heeft mij vooral versterkt in mijn (geloof in) zelfhelend vermogen .
Dank fijn mens ❤️