Lieve Jeannine,

Ik heb een zware tijd achter de rug gehad. Voordat ik de reading van jou heb ervaren, voelde ik of ik mezelf kwijt was geraakt en ik zakte steeds verder weg. Jou reading heeft me heel veel herkenning en inzicht gegeven waardoor dat ik alles een plaats kon geven en dus ook meer rust ervaar. Door je warmte, vriendelijkheid en eerlijkheid voelde ik me op mijn gemak en kon ik me volledig openstellen. Jij hebt me enorm geholpen om sommige dingen los te laten en ik ervaar nu minder verwarring en ik heb ook meer contact met mezelf. Ik kom binnenkort weer een keer langs voor een consult. Bedankt voor alles!

Groetjes, Brenda

Ik heb Divo volop gereden vandaag… En je zult het niet geloven…. Geen kuchje gegeven, Je bent fantastisch. Dank je voor alles. Ik heb het gevoel dat we eindelijk “gewoon” verder kunnen. Niet meer zoeken en puzzelen. Hey gaat eigenlijk heel goed. Hij hoest soms nog een beetje. Maar ik ga dan gewoon lekker door en dat gaat goed. Divo had vandaag vleugels. Ik over de omheining gesprongen bij Kantos in de wei. Hij is echt aan het opbloeien! Heel leuk om te zien. Ik heb echt het idee dat hij alleen maar lol heeft en zich kostelijk vermaakt met mij, de merries en Kantos.

Inger

“Lieve Jeannine,

Nogmaals bedankt voor je behandeling, het lopen ging ineens veel gemakkelijker en ook had ik minder pijn, in mijn hoofd was het ook veel rustiger.

Lieve groet ….”

“Lieve Jeannine,

Ik wil je alsnog bedanken voor de sessie, die ik bij je gehad heb. Het heeft mijn gevoel naar mijn zus toe zoveel lichter gemaakt. Spookte regelmatig het beeld van niet aanwezig mogen zijn bij de begrafenis en alle akelige dingen die ze heeft gedaan, door mijn hoofd, nu kan ik daar anders tegen aan kijken.

Heel erg bedankt ….”

“Atalantabloem is een zeer sfeervolle warme praktijk waar je je welkom voelt! Bij Jeannine heb ik een reading ontvangen en aan de hand daarvan schrijft ze alles op wat ze over mij doorkrijgt. Dat doet ze heel zorgvuldig! Bij de sessie daarna heeft ze me veel meer inzicht gegeven in de dingen die in het verleden speelden en die nog steeds in het heden kunnen doorwerken. Jeannine leeft zich goed in en voelt de dingen haarscherp aan waar het om gaat. Ze neemt de tijd, is open en straalt rust uit. Ik kan haar van harte aanbevelen!
Dankjewel Jeannine!

 

“Lieve Jeannine, Heel bedankt voor de fijne warme gesprekken, de regressies en de healingsessies. Het heeft mij nieuwe inzichten opgeleverd en me geholpen om van mijn benauwdheid af te komen. Ik zou het iedereen aanraden die door diepere inzichten het pad wil gaan van genezing en groei.”

 

Mijn sessie bij Jeannine is al wat langer geleden. Wat de tijd eruit gedestilleerd heeft is; zuiver, betrokken, volle aandacht en lief. Zelf was “verbaasd “ over de informatie die Jeannine doorkreeg waaruit ook haar grondige voorbereiding op de sessie bleek. De sessie zelf heeft mij vooral versterkt in mijn (geloof in) zelfhelend vermogen .
Dank fijn mens ❤️