Keer Terug Naar Je Innerlijke Kind

Begrijp je soms je eigen reacties en emoties niet? Alsof ze niet echt van jou zijn, maar van een jongere versie van jezelf? Voel je je verstrikt in oude patronen die je belemmeren om volledig in het nu te leven? Dit zijn ervaringen die velen van ons delen. En dit is belangrijk omdat deze ervaringen, die hun oorsprong vinden in onze kindertijd, een grote impact kunnen hebben op ons huidige leven.

Maar ondanks deze uitdagingen voelen velen van ons zich vaak machteloos om dit patroon te doorbreken. Conventionele benaderingen zoals medicatie kunnen soms meer problemen veroorzaken dan ze oplossen, waardoor we gevangen zitten in een vicieuze cirkel van symptomen en bijwerkingen.

Daarom biedt Praktijk Atalantabloem een alternatieve weg naar genezing en zelfontplooiing door middel van Innerkind therapie. Door met je innerlijke kind te werken, kunnen we de oorsprong van deze huidige problemen aanpakken.

Met deze speciale vorm van therapie gaan we samen terug naar je kindertijd om de ervaringen te begrijpen die jouw huidige leven beïnvloeden. We bieden je de veilige en ondersteunende omgeving die je nodig hebt om deze diepgewortelde pijn te helen, zodat je weer in je kracht komt te staan.

Het proces naar heling ziet er als volgt uit:

Volg de volgende stappen voor een Innerkind therapie.

  1. Je ondergaat de Innerkind sessie en deze duurt 90 minuten. In een veilige omgeving onderzoeken we samen de invloed van je kindertijd op je huidige leven. We zullen de wonden van je innerlijke kind erkennen, helen en transformeren.
  2. Na de behandeling zul je je bevrijd voelen van de ketenen van het verleden en in staat zijn om je volledige potentieel te ontgrendelen. Je zult merken dat je beter kunt omgaan met de uitdagingen van het heden en meer in het NU kunt leven.

De Innerkind sessie kost 125 euro, een kleine prijs voor de kans om je leven te transformeren en je echte zelf te omarmen. Zet vandaag nog de eerste stap naar je genezing en persoonlijke groei bij Praktijk Atalantabloem. Neem contact met ons op en start jouw reis naar vrijheid en voldoening.