Ontdek je Ware Zelf met Persoonlijke Coaching

Voel je je gevangen in je eigen leven? Worstel je met onbereikte doelen, een gebrek aan zelf- vertrouwen, relatie werk en/of privé problemen, werkstress, een onevenwichtige levensstijl en weinig vertrouwen voor de toekomst? Het kan aanvoelen alsof je verdwaald bent in een doolhof zonder uitgang.

Wat gebeurt er als er niets verandert? Hoe zou het voelen om vast te blijven zitten in je huidige situatie, worstelend met dezelfde onvervulde doelen en onopgeloste problemen? De kans is groot dat je je blijft voelen zoals je je nu voelt, of misschien zelfs erger. De stress, de angst, de onzekerheid; ze kunnen allemaal blijven groeien, waardoor je je nog meer gevangen voelt in je eigen leven.

Maar wat als er een betere manier van leven is, net om de hoek?

Wat als je de sleutel tot die deur al in handen hebt? Je bent niet alleen in deze strijd. Velen voelen zich net zoals jij. Het goede nieuws? Er is een weg naar buiten, een pad naar een beter leven. En ik ben er om je te begeleiden.

Als gecertificeerd coach bij Praktijk Atalantabloem, is mijn missie om je te helpen je geluk te maximaliseren in alle aspecten van je leven. Samen ontdekken we hoe we het beste uit jouw dagelijkse en/of zakelijke leven kunnen halen. Ik ben er om je te helpen ontdekken wie je echt bent, om de obstakels die je tegenkomt te identificeren, hun oorzaken te begrijpen en strategieën te ontwikkelen om ze te overwinnen.

Wat kan persoonlijke coaching voor jou betekenen?

  • Ontdek diepgaande inzichten die je relaties en je begrip van jezelf zullen transformeren.
  • Echte transformaties in je leven.
  • Een evenwichtiger leven en preventie van stress en burn-out.

Wat gebeurt er tijdens een coaching sessie?

Tijdens een sessie gebruik ik de coachvraag, de issues waar je mee wilt werken, als leidraad; maar werk ook met alles wat naar boven komt tijdens de sessie. Iedereen heeft overlevingsstrategieën, angsten of diepe overtuigingen waar men zich niet van bewust is. Er is dus een redelijke kans dat deze gevoelens naar boven komen tijdens een sessie. Ik vind het belangrijk om dit mee te nemen. Emoties die naar boven komen tijdens een sessie betekenen vaak dat je een diepere laag hebt geraakt.

Als coach ben ik een neutrale gids. Ik geloof dat de antwoorden binnenin jou liggen. Samen duiken we diep in de kern van het probleem. We definiëren en stellen doelen, zowel privé als zakelijk. Ik ben er om je te ondersteunen wanneer je vastloopt in je werk en/of privéleven. Ik help je onder andere bij het verbeteren van je communicatie, zelfvertrouwen, conflictbeheersing, assertiviteit en het stellen van grenzen.

Ik maak gebruik van een aantal coaching tools:

Visualisaties, NLP, karakterstructuren, Ademanalyse (Transformational Breathing) en lichaamswerk. Alle tools zijn ondersteunend en hebben als doel jou bewuster, onafhankelijker en authentieker te maken.

Hoe start je jouw transformatieproces?

Het is simpel. Volg deze drie stappen:

  1. Bel voor een intakegesprek. We kijken of we een goede match zijn en bespreken hoe ik je kan helpen.
  2. Neem deel aan een coaching sessie. We gebruiken jouw coachvraag en de problemen waaraan je wilt werken als leidraad, maar we staan ook open voor alles wat naar boven komt tijdens de sessie.
  3. Implementeer de strategieën en technieken die we samen hebben ontwikkeld.

Ben je klaar om je ware zelf te ontdekken en je leven te veranderen? Neem vandaag nog contact met ons op. Laten we samen de eerste stap zetten naar jouw nieuwe leven. Je verdient het om te stralen.