Wat is ademen

Ademen is onze belangrijkste link met leven en heeft direct effect op de kwaliteit van leven.

Ademen gaat over techniek en het effect van het ademhalen op onze gezondheid. Dit is een techniek die we ons hele leven beoefenen en die zo automatisch gaat dat wij ons er vaak niet bewust van zijn. Totdat we benauwd krijgen en/of kortademig worden.

Wanneer we ademhalen krijgen we zuurstof binnen. Dit is de belangrijkste bron waarmee we onze cellen voeden. Enkele minuten zonder deze stof is voldoende om ons leven te bedreigen. Om gezond te blijven en ons gelukkig te voelen is het belangrijk dat we ervoor zorgen dat er geen lichaamsvreemde stoffen in onze cellen terecht komen. Daar waar voldoende zuurstof in onze cellen zit, kan geen andere stof binnendringen. Daarom heeft bewust ademen effect op je stofwisseling en de algehele gezondheid en vitaliteit.

Wat is het effect van ademen op jou?

  • Bewuste ademhaling betekent optimale opname van zuurstof hierdoor kunnen geen lichaamsvreemde stoffen je cellen binnendringen.
  • Een optimale zuurstofopname zorgt voor het opbouwen van een vitale celstructuur, een gezonde stofwisseling en vitaliteit. Hierdoor zal jij je energieker en meer ontspannen voelen.
  • Ademen kan, behalve een goede gezondheid, veel betekenen voor jouw persoonlijke ontwikkeling en je spiritueel bewustzijn betekenen.
  • Door middel van de techniek van verbonden ademhaling kun je jezelf daardoor ook bevrijden van onderdrukte emoties.
  • Je zult je energieker en meer ontspannen gaan voelen en meer liefde, innerlijke rust en vrede in jezelf ervaren.
  • Een goede ademtechniek is een van de meest effectieve methoden tot heling en genezing.
  • Door ademtechniek is het mogelijk om fysiek en emotionele pijn te integreren.

Duur van de behandeling: 90 min.

Kosten: 125 euro contante betaling