praktijk atalantabloem norg henk oosterman

Henk Oosterman

Mijn naam is Henk Oosterman en samen met Jeannine van den Kieboom heb ik de praktijk ‘Atalantabloem’ genezing door inzicht.

Zo lang ik me kan herinneren heb ik de behoefte gehad om mijn pad te zoeken in deze wereld.

Ademcoach

Rond 2003 kwam ik in aanraking met de ademtechniek: Ademwerk en Energie. Geïntrigeerd door de ontdekking en de ervaring, dat je door middel van ademtechniek in staat bent bewuster te worden van jezelf en jezelf kunt helen volgde ik in 2004 de opleiding van Ademcoach bij Judith Kravitz. Zij is de grondlegger van deze ademtechniek (Transformational Breathing). Hiermee kun je reizen naar een andere belevingswereld die ik zelf ook heb mogen ervaren. Dit heeft mij doen inzien dat alles met elkaar verbonden is (fysiek, emotioneel, spiritueel en mentaal) en dat het leven meer is dan slapen, werken en eten. Ik heb deze opleiding afgerond met een diploma.

Sjamanisme

Mijn diploma voor Ademwerk was het begin van een nieuwe weg. De weg van Coach & Genezer. Na diverse workshops over bewustzijnsontwikkeling leerde ik de 40.000 jaar oude Sjamanistische methoden kennen die hun oorsprong vinden bij natuurvolken in de wereld. (Bijvoorbeeld: Siberië, Mongolië, Noord- en Zuid-Amerika, Nieuw-Zeeland, Australië etc.) De levenswijze en de gebruiken spraken mij zo aan dat ik mij hiermee vereenzelvigd heb. Zo is mijn spirituele naam “Blue Bear” (lees betekenis spirit naam) deze naam heb ik gekregen vanuit de kosmos. Het Sjamanisme is een belangrijk onderdeel van wie ik ben. Niet alleen door erover te leren maar ook door het te beleven. Overal waar ik naar toe reis, bezoek ik de originele bewoners en spreek met hen om zo te leren waar het leven (voor mij) om draait. Dat was ook de reden waarom ik allereerst de indianen in Canada heb bezocht.

Opleidingen

Na mijn Neurolinguïstiek programmeren (NLP) opleiding en een coach opleiding bij Move a Mountain ben ik nu gecertificeerd coach (European Mentoring & Coaching Council (EMCC)).

Deze technieken die ik de afgelopen jaren heb geleerd en mijn ervaringen wil ik nu ook met andere mensen delen, zodat zij bewuster worden van zichzelf en in staat zijn het lichaam zelf te kunnen helen. We hebben de keuze om ons gevangen of bevrijd te voelen van alle dwangmatigheden. Dit wil ik ook anderen laten ervaren.

Vrijheid voor het innerlijke kind

Ik was vergeten hoe het is om mezelf te kennen en herkennen en waarom ik dit leven leef. Nu met alles wat ik tot nu toe heb geleerd en ervaren kan ik mijn innerlijk kind weer de vrijheid geven. We hebben de keuze om ons gevangen of bevrijd te voelen van alle dwangmatigheden. Dit wil ik ook anderen laten ervaren.