Reading

Een reading geeft inzicht in gebeurtenissen waar je in je leven tegen aanloopt. Vervolgens zal hieruit een boodschap voortkomen.

Informatie kan ik krijgen via diverse bronnen, zoals een foto, sieraad of ander persoonlijk voorwerp. Dit wordt psychometreren genoemd.

Ook kan informatie worden verkregen uit de aura of gedachtewereld van iemand.

Consult

Het consult dat ik geef begint met een reading. Hierbij lees ik je energie. In je energie zit alles opgeslagen wat er ooit gebeurd is in je leven. Ik kijk welke dingen op dit moment actueel zijn in je leven. Ik kan alleen datgene zien wat zichtbaar mag zijn. Terwijl ik daar mee bezig ben, kan er een contact gelegd worden met een dierbare overledenen. Dit doe ik aan de hand van karakteristieke eigenschappen van de overleden dierbare, zodat jij ze kunt herkennen. De boodschap die zij voor jou hebben zal ik aan jou doorgeven.

Nazorg

Als nazorg van het consult is het ook mogelijk een afspraak te maken, zodat ik je kan begeleiden in je rouwproces, zodat je zelf niet ziek hoeft te worden door angst, verdriet of eenzaamheid. Je zult je rust weer vinden en je kunt je eigen leven weer oppakken.

Je kunt met mij contact opnemen als je advies wilt over een dierbare die je hebt verloren,  wanneer er vreemde dingen in  huis gebeuren of wanneer je vreemde dingen waarneemt en vragen hebt over spiritualiteit.

 

Duur van behandeling: 45 min.
Kosten: € 55,- contante betaling

persoonlijk psychometreren atalantabloem