Jeannine van den Kieboom

Zoektocht naar spiritualiteit en zelfhelend vermogen

Mijn naam is Jeannine van den Kieboom en ik ben werkzaam als natuurkundig- en energetisch therapeute, hypno-, regressie- en reïncarnatietherapeute en medium. Vanaf mijn jeugd stelde ik mij al verschillende levensvragen en vonden gebeurtenissen plaats, die voor mij onverklaarbaar waren.

Ik was benieuwd wat er zou gebeuren wanneer je komt te overlijden en stel dat het mij zou overkomen wat dan? Ik vroeg me af: wat er met mijn ziel gebeurd na dit leven, waar mijn vooruitziende blikken vandaan kwamen, hoe sterk mijn gedachtekrachten konden zijn en vele andere vragen, waar ik geen antwoord op kon geven.

Mediumschap

Het eerste boek dat mij de aandacht trok, was ‘inleiding tot de parapsychologie’, van prof. Dr. W.H.C. Tenhaeff in de boekenkast van mijn vader. Mijn echte zoektocht begon in de jaren vlak voordat mijn vader overleed. Dat was voor mij een groot verlies. Tot op heden heb ik diverse cursussen mediumschap gevolgd. Een medium is een brug tussen de spirituele wereld en de aardse wereld. Het mediumschap voelt voor mij als thuiskomen en is voor mij een bevestiging dat overledenen nog steeds heel dichtbij zijn. Door het mediumschap weet ik dat mijn vader er nog is. Inmiddels weet ik ook wie ik ben. En dat gaat veel dieper, dan wat ik in de spiegel waarneem.

Wanneer je een dierbare hebt verloren, wil ik je hierbij graag ondersteunen en mijn ervaringen met het mediumschap met je delen.

Medicijnen of zelfgenezing

Wat als ik mensen niet meer begrijp en ik me machteloos voel? Wanneer ik zoveel negatieve ervaringen heb in de medische wereld, met medicijnen die ik voorgeschreven kreeg, de bijwerkingen daarvan, de onjuiste beslissingen die genomen werden door artsen, behandelingen die opgelegd werden? Het menselijk lichaam heeft een uniek immuunsysteem, dat er alles aan zal doen om het lichaam gezond te maken en te houden. Ik weet dat je soms een arts nodig hebt en tijdelijk medicijnen moet innemen, maar ik ben ervan overtuigd dat in de meeste gevallen het zonder kan en dit in ieder geval niet blijvend hoeft te zijn.

Daarom ben ik op zoek gegaan naar methodes en therapieën die zelfgenezing ondersteunen. De combinatie spirituele ervaringen met de kennis van Biologische natuurwetten, betekende voor mij een geheel nieuwe kijk op ziekzijn (lees meer). Ik pas de Biologische natuurwetten ook toe in mijn behandelingen.

Ik vind dat ik pas honderd procent achter mijn methodes en therapieën kan staan en dit ook kan uitdragen, wanneer ik dit zelf heb ervaren. Wanneer ik weet dat deze ook met resultaat toe te passen zijn bij anderen, pas dan ben ik ervan overtuigt.

Wie ik ben

Ik ben bewustzijnstherapeute geworden, omdat ik handel vanuit mijn intuïtie en dit wil uitdragen. Mijn doel is dat mensen zelf weer op hun eigen intuïtie gaan vertrouwen. Hierdoor kunnen zijzelf de juiste beslissingen nemen, zodat anderen geen beslissingen voor hen hoeven te nemen. Hierbij is het van belang, dat we eerst gaan voelen (vanuit ons hart) en dan pas gaan denken (vanuit het hoofd). Naast Bewustzijnstherapeute ben ik energetisch genezer en medium. Ik ben geen arts, maar kan je wel begeleiden en ondersteunen bij symptomen en klachten. Soms gaat een genezing zo snel, ja zelfs na één dag.

Waarom ik het doe

Ik ben ervan overtuigd dat het allemaal voorbij gaat: het verdriet de slapeloosheid, de pijn, de depressie, de boosheid en de machteloosheid. Dat je weer kunt lachen en genieten van het leven en dankbaar zult zijn. Dat je achteraf zult begrijpen dat het levenslessen zijn geweest, hoe moeilijk en zwaar ook de periode is waarin je je nu bevindt.

Op het moment dat je in verwerkingsproces zit, is dit voor jouzelf eigenlijk nog niet geloofwaardig, maar het is wel de weg er naar toe.
Belangrijk is dat je het gaat voelen. Dat je het zelf integreert in je eigen systeem. Iedereen heeft het beste met je voor, maar niemand kan je exact vertellen wat je moet doen. Alleen jij hebt hiervoor de sleutel. Alleen jij kunt het voelen en weten.

Voor wie ik dit doe

Mijn missie in dit leven is om mijn ervaringen en mijn kennis betreffende het zelfhelend vermogen van ons lichaam, te delen met diegene die echt helemaal aan zichzelf willen werken. Ik ben ervan overtuigd dat dit de sleutel is die de deur opent naar nieuwe inzichten in jezelf. Hier wacht een nieuw levenspad om door jou in alle vrijheid te worden bewandeld..

De praktijk Atalantabloem, Genezing door Inzicht, richt zich op het gezond zijn, geluk en vrijheid van de mens. Samen met mijn partner Henk Oosterman die vanuit het sjamanisme (opgeleid tot shamanic healer), NLP, ademsessies en coaching de praktijk met mij deelt, is een rijke aanvulling. De oude wijsheden sluiten goed aan op spiritualiteit en de wetenschap van de Biologische natuurwetten.

Hoe ik het doe

Ik begeleid mensen bij het zichtbaar maken van blinde vlekken, zodat duidelijk wordt waar of waardoor je klachten hebt. Niet alleen kijk ik naar de symptomen, maar zoek ik samen met jou wat de oorzaak van deze symptomen zijn. De oorzaken zijn gebeurtenissen die invloed hebben op jouw geluk, jouw vrijheid en jouw gezondheid.

Op het moment dat je de oorzaak gevonden hebt, zal duidelijk worden waarom je bijvoorbeeld een burn-out hebt, ontslag hebt gekregen, in een scheiding terecht bent gekomen of in de rouw bent. En dat je daardoor lichamelijke en emotionele klachten hebt. Door deze inzichten begrijp je de situatie, je integreert het in je eigen systeem en je kunt het gaan oplossen en accepteren.

Wat ik doe

De behandelingen die ik bied zijn op emotioneel, spiritueel, mentaal en fysiek niveau. Het is afhankelijk van de klachten en de persoon welke behandeling ik zal toepassen, omdat elk persoon uniek is. Je bevindt je in een veilige omgeving, waar je liefdevol en met respect behandeld zal worden.

Met behulp van kristalhealing, Inca steenlegging, regressie, een reading en een gesprek begeleid ik je naar de oorzaak van een gebeurtenis, die wel of niet bekend bij je is. Dit moment kan al vanaf de kindertijd zijn. Het kan een gebeurtenis zijn, waarbij je je niet bewust was, dat het zo’n invloed op je heeft gehad. Het kan een conflictsituatie zijn geweest, die je bewust of onbewust verdrongen hebt, omdat het te pijnlijk zou zijn om eraan herinnerd te worden.

Daarnaast is het ook mogelijk om een ontspanningssessie te ontvangen door middel van een, kristalhealing, Inca-steenlegging of energetische behandeling.
Deze sessies zijn bedoeld om je weer meer energie te geven en de rust en liefde in jezelf terug te vinden. Dit kan je helpen bij een goed herstel van lichaam en geest.

Bij elke sessie die ik je geef zal je verwonderen.