Kristalhealing en Inca steenlegging

Kristalhealing

Kristalhealing is een zachte vorm bij ondersteuning van het genezingsproces en wordt toegepast bij diverse lichamelijk en geestelijke klachten. Alles bestaat uit energie, ook het menselijk lichaam is opgebouwd uit energetische deeltjes. Deze zijn niet zichtbaar, maar wel beïnvloedbaar. De beïnvloeding zou je kunnen benoemen als trilling of in beweging brengen.

Speciaal voor jou uitgekozen kristallen worden op het lichaam gelegd. Terwijl deze hun werk doen, kun je je volledig ontspannen.
Met een kristalhealing kunnen onopgeloste en verdrongen problemen aan de oppervlakte komen. Er kunnen emoties vrijkomen, zoals het gevoel van verdriet, boosheid, angst en pijn.

Vervolgens wordt vanuit deze healing gekeken wat de oorzaken van deze emoties zijn en op welke wijze de therapie voortgezet kan worden.
Een healing kan je inzicht geven in jouw verleden & heden en er voor zorgen dat je in de toekomst bij bepaalde gebeurtenissen op een andere wijze vanuit je gevoel zult handelen.

Inca steenlegging

Vanuit Peru hebben we Chumpi stenen oftewel Khuyas meegekregen. Dit zijn de dragers van de heilige energie die in verbinding staat met de heilige bergen in de Andes, de zogeheten Apu’s. Een van die bergen is Machu Picchu. Het aantal bulten op een Chumpi steen vertegenwoordigt een Apu.
Deze Chumpi stenen hebben een krachtige energie, die ondersteunend werkt bij een genezingsproces. Ze hebben een ontspannende werking waardoor stress en vermoeidheid gereduceerd kan worden.

Een Inca steenlegging is een sjamanistisch ritueel. Dit ritueel is inclusief reinigen van de aura met witte salie.

Duur van behandeling: 60 min.
Kosten: € 95,- contante betaling