Huisreiniging

Heb je ooit het gevoel gehad dat jouw huis, waar je je veilig zou moeten voelen, nu juist als een bron van stress en ongemak dient?

Waarom een harmonieus thuis essentieel Is

We weten allemaal hoe essentieel het is om in een harmonieuze omgeving te wonen, waar je kunt ontspannen en opladen na een lange dag. Het is dè plek waar je energie in balans hoort te zijn.

Oorzaken van energetische verstoringen in je huis

 Maar er zijn momenten waarop de sfeer in je huis voelt alsof er iets ‘niet klopt’. Misschien word je achtervolgd door onverklaarbare spanningen, vermoeidheid of gevoelens van malaise. Deze verstoringen kunnen worden veroorzaakt door een reeks factoren: ruzies, aanwezige zielen die hun weg nog niet hebben gevonden, of andere energetische onevenwichtigheden.

Daarom biedt Praktijk Atalantabloem de dienst van energetisch huisreinigen aan; een techniek geworteld in oude sjamanistische wijsheden.

De Sjamanistische aanpak van praktijk Atalantabloem

 Wij helpen je om negatieve energieën te verwijderen en de positieve flow in jouw leefruimte te herstellen. Stapsgewijze aanpak naar een energetisch zuiver huis:

 Neem contact met ons op en we bespreken je zorgen en behoeften.

  1. Samen maken we in onze praktijk een schets van jouw huis zowel intern als extern. Terwijl je in een rustige staat wordt gebracht, lopen we virtueel door jouw huis, identificeren we gebieden waar de energie uit balans is en maken we een plan voor de reiniging.
  1. Na het consult komt de reiniging. We gebruiken een combinatie van technieken, zoals het branden van salie, het gebruik van kristallen en het toepassen van geluid om je huis te zuiveren en de harmonie te herstellen.

 

Voordelen van een energetisch gereinigd huis

 Na onze interventie kun je genieten van een huis dat energetisch zuiver is – een plek waar je werkelijk kunt ontspannen, je veilig voelt en energetisch kunt opladen.

Resultaat

Verbeterde slaapkwaliteit, gemoedstoestand en algehele welzijn ervaren, los van de vicieuze cirkel van stress en onbalans. Zet vandaag de eerste stap naar een harmonieus thuis. Praktijk Atalantabloem staat klaar om je op dit pad te begeleiden.

Tarieven zijn:

Voor het maken van een virtuele schets: 125 euro

Huisreinigen: 300 euro

Km vergoeding: 0,32 euro

Bij opdracht zijn de eerste 20 kilometers gratis.