Hoe krijg je inzicht in rouw- en verliesverwerking?

Voel je de leegte van verlies? Het is een gevoel dat ons allemaal bekend is. Het is alsof er een lint doormidden wordt geknipt en aan de ene kant van het lint is diegene of datgene aan wie of waaraan je zo gehecht bent en aan de andere kant van het lint sta jij.

Welk verlies dit ook is geweest, het begint al vanaf de geboorte. Het verlies van een knuffelbeestje, een oma of opa, een zoon of dochter, een vader of moeder, een vriend of vriendin die is overleden. Het kan natuurlijk ook zijn dat je je baan door ontslag hebt verloren en het lastig is dit te verwerken. Weet dat ook daarna een leven is. Een ander leven. Een leven dat je opnieuw in gaat richten, gaat leven. De periode waarin je je op dat moment bevindt is een tussenstation, het loslaten van het verleden en het verbinden met de toekomst. Een proces van die verandering, het leren je nieuwe leven te gaan leven heet rouw- of verliesverwerking.

Rouw is een reis door een onbekend landschap.

Maar het is een reis waar je niet voor hebt gekozen. Verdwaald tussen gevoelens van verdriet, boosheid, en misschien zelfs schuldgevoel.

Maar terwijl je diepe dalen doorkruist, zijn er ook momenten waarop je plots de zon op je gezicht voelt. Momenten van inzicht, waarop je begrijpt dat dit deel uitmaakt van het menselijk bestaan. En hoewel het pad van rouwverwerking voor iedereen anders is, met zijn eigen uitdagingen en struikelblokken, is er één ding dat zeker is: je hoeft het niet alleen te doen.

Mediumschap bij rouw

Ik begrijp de complexiteit van jouw situatie. Daarom bied ik niet alleen een luisterend oor, maar ook de middelen om weer in contact te komen met dat wat je verloren hebt. Mijn kennis in mediumschap en reading kan een brug vormen tussen jou en het onbekende, tussen het heden en wat was.

Eerste stappen in rouwverwerking

  1. Bel voor een afspraak: Neem die eerste, moedige stap. Ik sta voor je klaar om je te begeleiden.
  2. Ontdek het proces: Samen met mij ga je op een reis van begrip. Of je nu op zoek bent naar antwoorden, troost, of een nieuw begin.
  3. Herontdek jezelf: Na het consult zul je merken dat je de tools in handen hebt om de draad van het leven weer op te pakken. Om de leegte op een gezonde manier te vullen en weer vooruit te kijken.

Voel je de roep om de leegte binnenin je te begrijpen en te helen? Maak een afspraak en laat mij je helpen je de weg terug te vinden naar een leven vol betekenis en verbinding. Je bent niet alleen.