Genezen op basis van de Biologische Natuurwetten

Behandelingsmethoden

De Biologische Natuurwetten, (BN) zijn geen therapie of behandelmethode. Dit is kennis. Deze kennis voorkomt geen ziekten maar het werken met deze kennis is belangrijk. BN geeft inzicht in bewustwording en persoonlijke groei. Het is een transformerende denkwijze die niet eenvoudig toe te passen is in de dagelijkse praktijk. Daarom zijn spiritualiteit en natuurwetten onlosmakelijk met elkaar verbonden. In de BN gaat er niets voor niets en heeft alles een reden.
Stressfase

Elke ziekte is het resultaat van een gebeurtenis, die jou emotioneel raakt, een ontslag, een opmerking die je als kwetsend hebt ervaren, een sterfgeval van een dierbare, etc.
Bij een negatieve gebeurtenis krijg je allereerst te maken met een stressfase. Hierbij verbruikt men in het algemeen veel energie: het probleem moet worden opgelost en het lichaam helpt je daarbij. Van dit laatste zijn we ons meestal niet bewust. We gaan door met doen wat er moet gebeuren en kunnen vaak aan niets anders denken. We kunnen er ’s nachts vaak niet van slapen, we staan er mee op en gaan er mee naar bed. Pas als het opgelost is, kunnen we ons weer ontspannen. En dan worden we ziek en is het lichaam bezig zich te herstellen.

Herstelfase

Ziek zijn is dus het tweede deel van het proces. Dit is in werkelijkheid de herstelfase. Bijna alle therapieën zijn er gericht op deze herstelfase, zowel reguliere als alternatief.
Angst houdt de problemen juist in stand want als je ervan overtuigd bent dat je lichaam het niet zelf kan, dan is dit ook zo. Om dit te veranderen is het nodig om hard aan jezelf te werken en je (onbewuste) angsten los te laten.
Laat je angsten los en vertrouw je op je lichaam, dan blijkt dat het wel kan, in recordtijd zelfs.
Rust en vertrouwen brengt genezing, het lichaam is daartoe gemaakt.

Behandeling

Regressietherapie, Kristalhealing, Innerkindthearpie, Scanhealing en Readings zijn behandelingsmethoden, die aansluiten op de Biologische Natuurwetten.
Tijdens het intakegesprek zal ik een toelichting geven, zodat begrijpelijk wordt wat nodig is om tot genezing te komen.