Betekenis spirit naam ‘Blue Bear’

Betekenis Spirit naam ‘Blue Bear’

Blue Bear is mijn spiritnaam.
Henk ‘Blue Bear’ Oosterman,
coach & healer Waar staat ‘Beer’ voor?

Beer staat voor de beweging die beer maakt om zichzelf te vinden: de aarde binnengaan, naar binnen keren, maar ook voor kracht en zelfreflectie.

Wat betekent hier de kleur ‘Blauw’?

De kleur blauw betekent voor mij in deze naam de kleur van de Hemel, het onwerkelijke. Het is een verkoelende kleur, die vrede en rust geeft, en geloof in mezelf en anderen. Blauw staat ook voor het vrouwelijke in mij. Blauw bevorderd de communicatie en zelfexpressie, het opent de geest voor andere werkelijkheden. Ook stimuleert het mijn gevoel voor muziek en kunst en creativiteit. Het trekt mij uit de sleur van alledag.

Wat is de kracht van Blue Bear?

“Het Medicijn dat schuilgaat achter de spiritnaam Blue Bear is dat beer ons herinnert dat we in eenvoud en volle leegte ondergedompeld moeten worden om ons te herinneren waar het allemaal om begonnen is. Je vertrouwd en veilig kunnen voelen door de ontwapenende zachtheid van de vrouw in de man is een primaire voorwaarde om naar binnen te durven keren.
Die energie is om mij heen en spirit moedigt mij aan die heilige ingang ongedwongen te gebruiken om medemensen te kunnen raken, dáár waar zij zichzelf soms vergeten zijn. Wellicht met mijn herkenning, dat zij eerst in een hoek willen wegkruipen, maar ditmaal onder begeleiding van beer die wéét waarheen de donkere gang leidt: Naar een bevrijdende terugkeer”

Hierin wil ik ook jouw begeleiden